«Єдина ветеранська лінія»

«Єдина ветеранська лінія»

Наприкінці березня командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України у тестовому режимі запроваджено «Єдину ветеранську лінію».

Облаштування індивідуальних колодязів

Облаштування індивідуальних колодязів

Індивідуальні колодязі є джерелом питної води для багатьох людей в нашій місцевості. Облаштування та експлуатація індивідуальних колодязів є важливою частиною забезпечення безпечної та якісної питної води..

В чому небезпека кашлюка?

В чому небезпека кашлюка?

    В чому небезпека кашлюка?   В Україні більшає дітей, хворих на кашлюк. Причина – замало щеплених. Так, за два місяці 2024 року у МОЗ зареєстрували вже 515 випадків кашлюку в Україні, тоді як минулоріч за цей же період реєстрували тільки 27. Найчастіше хворіють діти у віковій групі від 1 до 9 років, рідше 10-14 років.  За перший квартал 2024 року в Косівсько-Верховинському міжрайонному відділу зареєстровано 3 випадки захворювання на кашлюк серед дитячого населення ( 1 випадок – підтверджено клінічно, 2 випадки  - лабораторно підтверджені) в порівнянні за 1 квартал  2023 року не було зареєстровано жодного випадку захворювання на кашлюк.  Діти  не вакциновані.      Чим небезпечний кашлюк