Честь Яблунівської ДЮСШ « Соколята»  та  Яблунівської територіальної громади!

Честь Яблунівської ДЮСШ « Соколята» та Яблунівської територіальної громади!

  20-21 лютого в м. Коломия відбувся чемпіонат області з класичного жиму лежачи, де взяли участь  8 команд ОТГ, а саме:  Коломийська ТГ, Городенківська ТГ, Косівська ТГ, Заболотівська ТГ, Долинська ТГ, Івано-Франківська ОТГ, Перегінська ТГ та Яблунівська ТГ.

До уваги підприємців, організацій та небайдужих осіб

До уваги підприємців, організацій та небайдужих осіб

     Звертаємося до усіх підприємців, організацій та небайдужих осіб, у яких існують ідеї щодо розвитку Яблунівської ОТГ. Якщо у Вас є проблема, (зі списку запропонованих у конкурсі)яка болить і Ви знаєте як її вирішити, щоб покращити життя у громаді, будь ласка, звертайтеся до Яблунівської селищної ради. Представництво МОМ в Україні в рамках проекту «Протидія торгівлі людьми в Україні (CTIP)» за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) оголошує конкурс для об’єднаних територіальних громад (ОТГ), зацікавлених в участі у проекті із поліпшення соціально-економічних умов життя в громаді.     Мета проекту: Просування соціально-економічного розвитку на місцевому рівні шляхом інклюзивного місцевого врядування та соціальної згуртованості населення.

Стрітення Господнє 2021!

Стрітення Господнє 2021!

  Щиро вітаємо усю нашу громаду із святом Стрітення Господнього! Бажаємо Вам, щоб милість Божа завжди простягалася над Вами і Вашими близькими людьми!